teisipäev, 6. mai 2014

Kuulujutud

Rääkisime kuulujuttudest ja püüdsime isegi kuulujututada:


Edgar Savisaar uisutas Lõunakeskuses. Kohtas 8 aastast Jaanikat. Savisaar kutsus Jaanikat enda juurde teetama. Jaanika oli nõus ja läks Savisaarega kaasa. Nad jõid mõlemad 16 tassi teed. Jaanika oli tänanud 12 kord Edgarit tee eest. Nüüd läks Jaanika enda koju tagasi mis asus 100 kilomeetri kaugusel. Edgar lehvitas Jaanikale.

Elas kord Edgar. Ta sai õunaga pähe. Rein nägi seda ja rääkis Olavile. Olav rääkis oma korda Paulile. Paul rääkis seda Oskarile. Oskar rääkis Antsule. Ants rääkis seda ka Heikile. Heki läks arsti juurde. Ja rääkis arstile. Arst rääkis sellest Doktorile. Doktor minestas ja ta läks operatsioonile.

Koit Toome vaatas oma kooli päevikut.
See oli märkusi ja halbu hindeid täis nagu näiteks (2,1,3). Tal oli kurva näoga. Ütles Rein Paulile. Paul ja Rein naersid kaua Koit Toome üle.              
Mis naerate? küsis Koit. Oi, halva hinde mees tuli ! hüüdsid Paul ja Rein. Siis jooksid Paul ja Rein minema ja läksid kõigi juurde seda ütlema. Siis oli Koit naerualune. Ta karjus lõpetage juba ära!!.

Toomas Hendrik Ilves kõndis koos oma uue lapsega. Tema lapse nimi oli  Kärt.  Lapse   ema oli Evelin  Ilves. Kärt kasvas suureks ja abiellus Edgar Savisaarega. Nad said  lapse kelle nimi on Erik Niiles Kross. Erik sai endale lossi ja abiellus sellega. Erik läks poodi ja ostis oma emale ja isale kingid. Erik tutvustas oma naist emale ja isale. Aga vanemad olid pettunud  ja tapsid oma poja lossi ära. Ka Erik oli pettunud ja ütles“ Kas te olete peast väga segi läinud või!“

Kert Kanter viskas ketast, sealt tuli talle vastu Edgar Savisaar. Ja ütles : "Pinguta veel, siis viskad äkki Venemaale."  Kert viskas ja sai 69 kilomeetrit ja 5 meetrit. Ja Edgar kutsus teda riigikokku kohvi jooma. Seal nägi ta oma elu armastust. Ja tuli välja ,et see naine on Anna Levandi. Ja kuu aja pärast oli saanud Kerdist iluuisutaja ja Annast  kettaheitja.

Toomas Hendrik Ilves kutsus 9-aaastast Miat oma igaaastasele matkale sohu. Matkal kõndisid nad 10000 kilomeetrit . Kui nad tagasi jõudsid läks Mia koju magama, kus ootas teda tema õde ja vend. Õhtul läksid nad soppama. Mia kulutas ära kogu oma raha ja siis ka õe raha ja venna raha. Mia arvas, et tal on veel raha vaja ja lunis seda oma ema käest.
Siis ka isa ja sugulaste käest. Pärast seda oli Mia vaene ja jäi kodutuks. Siis läks ta Toomas Hendrik Ilvese juurde elama. Kui nad olid juba 2 aastat elanud, siis nad abiellusid.

Presidendiproua Evelin Ilves õpetas koolijuhataja õpetaja Liina Tammele leiva tegemist. Evelin Ilves õpetas erinevaid leibasid tegema. Näiteks singileiba, rosinaleiba, musta leiba ja peenleiba. Kui leiva tegemine valmis sai, läksid nad koos rulluisutama. Nad uisutasid 5 kilomeetrit. Pärast sportimist läksid nad proua Evelini juurde leibasid sööma ja kohvi jooma.

1 kommentaar:

Aasta 2017 märksõnad

 Janeli  Kevin  Kärolin  Liis  Mihkel  Mirta Ott Anete