kolmapäev, 18. veebruar 2015

Algamas on rohelise lamba aasta

Horoskoop ütleb, et "lamba-aasta on tulvil positiivseid emotsioone, sest lammas on heasüdamlik ja seiklushimuline.
Meie klassis õpivad põhiliselt ahvid ja kuked, horoskoop lubab neile:
"Ahv
2015. aasta pakub Ahvile positiivsust ja menu. Oled mitu aastat usinalt tööd rüganud, nüüd saabub tasumise tund. Kuna Lamba märk klapib sinuga, tuleb su teele mitmeid suurepäraseid võimalusi. 
Oled tark ja väga nutikas ning sul on lihtne ümberkaudseid inimesi mõjutada. Kasuta seda uute valdkondade vallutamiseks. Sul on rohkem mõjuvõimu, kui oskasid arvata. Nüüd on ka paras aeg su piiritut teadmistejanu kasutada, viies end peensusteni kurssi nende arvukate asjadega, mille vastu huvi tunned.
Kõige suuremat edu saavutad otsekohesusega. Ole sina ise. Kui aga mõni sõber sinult hüva nõu loodab, ole kannatlik ja kuula ta jutt ära. Ka ühine reis sõprade seltsis on hea mõte.
Pulbitsed sel aastal energiast ja innust. Oled niigi elavaloomuline, kuid lamba-aasta tõstab su aktiivsust veelgi. Kuid pea meeles, et liialdamine võib su kahjuks pöörduda. Parem karta kui kahetseda. 
Kukk
Usin ja isepäine Kukk teab, et ta on andekas, ja oskab selle üle uhkust tunda. Probleemiga silmitsi seistes tema juba alla ei anna. Jätkad vastuste otsimist isegi siis, kui enamik inimesi alla annaks. Kui sa oma otsekohesust talitseda suudad, võid teisi inimesi aidata ja lausa maailma muuta. Kui aga igatsed ise oma ellu muutust, on 2015 selleks õige aasta. Mis peaasi: tee plaane tasa ja targu. Rabistamisest pole kasu.
Ehkki nii töös kui ka õpingutes võid tänavu otsekui Ameerika mägedel üles-alla kihutada, on õnn sinu poolel. Riskid tasuvad end tavaliselt ära. Kukk peaks tänavu rääkimise asemel tegudele keskenduma. Tähtis on  tõestada end hea meeskonnaliikmena.
Erilisi tervisehädasid lamba-aasta sulle tooma ei peaks. Halva meeleolu peletab reisimine.
 Sul on üks suur viga: sa kipud raha laristama. Nüüd on viimane aeg hakata sääste kõrvale panema. See aitab sul tulevikus mitut probleemi ennetada. Suuri summasid ei maksa sul välja laenata, sest tõenäoliselt ei saa sa seda raha iialgi tagasi."
Kunstitunnis valmisid meil toredad lambad: 












Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Aasta 2017 märksõnad

 Janeli  Kevin  Kärolin  Liis  Mihkel  Mirta Ott Anete