neljapäev, 27. november 2014

Digipäeva ülesanded

Eesti keel
1. Ühiskirjutamine teemal "Minu päev pisikuna..." 
Ava link, loe läbi eelnev jutt, lisa sinna 10 lauset omalt poolt, mis sobivad kokku enne kirjutatuga. Kontrolli kindlasti oma õigekirja, loe kirjutatud enne lõpetamist kindlasti endale kõva häälega ette. Enda lõigu lõppu kirjuta sulgudesse oma nimi.
Kirjutamisel lähtu täna loodusõpetuse tunnis saadud teadmistest.
2. Tunne Eesti lastekirjanikke ka nägupidi
Vajuta ülevalt paremalt nurgast start, sulle kuvatakse kirjaniku nimi, sinu ülesanne on vajutada õige pildi peal oleva täpikese peale.
Kirjuta siia kui palju sul aega kulus testi tegemiseks ja mitu protsenti sa tulemuseks said (P.S. võid mitu korda proovida ja panna kirja parima aja ning protsendid).
Lisaks vali sealt viis kirjanikku ning otsi internetist või oma raamaturiiulist ning pane kirja nende kirjanike kirjutatud raamatute pealkirjad (ära unusta, raamatute pealkirjad suure tähega ja jutumärkides)

Kunstiõpetus
Vali üks neist:

  • sisesta youtube.com lehele otsingusõnaks "how to draw (kuidas joonistada)" vali ja vaata sealt erinevaid välja pakutud joonistusi, joonista video järgi midagi A4 paberile, siia pane selle video link, mille järgi sa joonistasid. Valminud joonistus võta esmaspäeval kooli kaasa.
  • sisesta youtube.com lehele otsingusõnaks "origami (voltimine)" ja vali sealt mingi video mille järgi sa midagi voldid, sisesta siia lehele selle video aadressi, mille valisid. Valminud voltimistöö võta esmaspäeval kooli kaasa.
  • logi sisse GoAnimate keskkonda. Vajuta üleval paremal nurgas kollast nuppu "Make a video". Seejärel, et sa saaksid hiljem ka oma töö salvestada, ära vajuta seda ekraani keskel olevat "Make a video" nuppu, vaid keri natuke alla poole ja vali seal olevatest tasutadest endale mõni vajutades selle peale. Sulle ilmubki ette juba tuttav ja tunnis proovitud animatsiooni tegemise leht, kontrolli kindlasti enne tegema asumist, et üleval paremal nurgas oleks rohekas-sinine nupp "Save", ainult siis on sul võimalik oma töö salvestada. Esmaspäeval ole valmis oma animatsiooni ka teistele esitlema.


Matemaatika
Pranglimine, tee kõik ette nähtud ülesanded:
1. korrutamine vali esialgu tasemeks 1
2. jagamine, tase 1
3. staatiline kolmevõistlus

Kehaline kasvatus
Kasuta online stopwatchi (vali roheline stopwatch ja vajuta start), mõõda ära ning pane siia tabelisse kirja oma nimi ja kui palju sul kulus aega etteantud tegevustele.


Ära unusta, sul on ka inglise keeles digiülesanded...

Abi küsimiseks ja suhtlemiseks kasuta TodaysMeeti.
Digipäeva kodutööde tabel:

Päev pisikuna
Kirjanikud ja raamatud
Animatsioon, voltimine, joonistamine
Pranglimine
jagamine
Pranglimine
korrutamine
Pranglimine
Staatiline-kolmevõistlus
Kehaline
TodaysMeet
Kokku  
7 või 8 kodutööd
Mirta
+
+
+
+
+

+
+
7          +
Janeli
+
+
+
+
+
+
+
+
8         +
Elgitha
-
+
+


(+)
+
+
6   +
Raikko
+
+
+
+
(+)
(+)


6    +
Stella
-


(+)
(+)
(+)


3,5
Mihkel
(+)

+

+

+
+
5,5
Kärolin
+
+
+
+
+
+
+
+
8          +
 Mihkel Reginald
-
+
+





2,5
Gregor








0
Liis
+
+
+
+
+

+

6    +
Kevin








0
Anete
+
+
+
+
(+)
+


6    +











Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Aasta 2017 märksõnad

 Janeli  Kevin  Kärolin  Liis  Mihkel  Mirta Ott Anete